Monday 15 May 2017

Mõned mõtted, mis panid mind mõtlema: 

Armu sellesse, kes valib sinu sama kindlalt nagu sina valid tema. Ole inimesega, kes aitab sind raskustes, kes võitleb sinuga koos ühise elu nimel, kui elu kisub keeruliseks ja ebamugavaks.
Armu sellesse, kes näeb sinus toimuvat segadust ja sõda ja mitte ainult ei otsusta jääda, vaid valib sinu kõrval seismise ning aitab sul võidelda. Püüa leida keegi, kes imetleb sinus laiuvat pimedust ning võtab omaks sinu valguse; keegi, kes soovib olla sinu jaoks parim isegi siis, kui sa ise ei suuda anda endast parimat; keegi, kes meenutab kõiki su tugevusi, kui tunned end nõrkemas.
Armu sellesse, kes ei jäta sulle tunnet nagu sind oleks raske armastada. Kingi oma süda sellele, kes ei pea sind sügavate tunnete tundmise pärast nõrgaks. Leia see, kes jumaldab sinu pehmust ja õrnust ning võitleb, et sind kalgistunud maailmas kaitsta.
Armu sellesse, kes esitab sulle väljakutseid, kes inspireerib sind mõtlema ja tundma. Armu sellesse, kes äratab sinus ürgsust; keegi, kellega kasvab su vaim sama palju kui süda.
Armu sellesse, kes austab sinus toimuvaid muutusi, mõistes, et need tähendavad sinu kasvu. Pühenda end inimesele, kes imetleb sinu õitsemist, kes armastab sind mitte ainult sellepärast, kes sa oled, vaid ühtlasi ka sellepärast, kelleks sul on potentsiaal saada.
Palun, ära kunagi lepi vähemaga! Oota. Õpi enese kohta, proovi elu ja võitle oma südame eest. Märka ennast, hoolitse oma soovide eest, avasta oma vajadusi. Sest kui õige aeg saabub, armud sa sellesse, kes hindab kõike, mille eest sa seisad, kes täiendab sind viisil, mida sa ei osanud ettegi kujutada. Kui aeg on õige, siis armastus, mille vääriline sa oled alati olnud, tõuseb su elus õitsele ning viimaks, viimaks mõistad, miks sa pidid nii kaua ootama.

No comments:

Post a Comment